Nu există comentarii încă

Prima întâlnire a Bisericii după Izolare

Iubiți membri și prieteni ai Bisericii Baptiste „Betel” din Mediaș,

după o perioadă de întrerupere a slujbelor de închinare din Casa Domnului, datorată perioadei de izolare, avem posibilitatea de a ne strânge la închinare în aer liber. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu acordul Primăriei locale, vă putem invita Duminică- 31 mai 2020, începând de la ora 17:00 în curtea Muzeului Municipal Mediaș, de pe strada Mihai Viteazul 46 – pentru a ne bucura și a ne închina împreună înaintea Domnului, ținând cont de toate reglementările în vigoare.

Am dori cu ocazia aceasta, să putem să avem atât un timp de rugăciune, de închinare, de predicare, cât și un timp special de  apropiere de Masa Domnului cu toți aceia dintre dumneavoastră care doresc să facă lucrul acesta.

Pentru a evita pericolul de contaminare precum și pentru o desfășurare în bune condiții a întâlnirii de închinare în aer liber, trebuie să respectăm câteva reguli foarte importante:

  • Vă rugăm să vă planificați sosirea la Muzeul Municipal, cu aproximativ 15 minute înaintea de ora de începere a serviciului religios [ora 17:00], pentru a evita situațiile de aglomerare.
  • La intrarea în curtea Muzeului fiecare persoană își va dezinfecta mâinile cu soluția pusă la dispoziție de echipa de organizare.
  • Fiecare participant trebuie să vină cu mască și să o păstreze pe tot parcursul întâlnirii [excepție păstorul când vorbește/grupul de laudă când cântă]. Persoanele care în mod excepțional se prezintă fără mască, vor putea primi o mască de la echipa de organizare.
  • Păstrăm distanțarea socială de 1.5 metri între noi, evităm formarea de grupuri și ne vom saluta doar verbal. Nu vom da mâna și nu ne vom atinge unii pe alții.
  • Nu vom avea activități speciale pentru copii, de aceea părinții se vor îngriji ca toate măsurile de igienă și de distanțare să fie respectate și de copiii cu care vin la aceste întruniri.
  • În cazul extrem al vremii nefavorabile, serviciul de închinare în aer liber se va suspenda.
  • Recomandăm persoanelor bolnave, celor care au febră, tușesc sau strănută, să nu participe la aceste întruniri ci să urmărească în continuare înregistrările noastre online.

Vă invităm să mijlocim împreună în rugăciune pentru întâlnirea din această Duminică, implorând protecția Domnului și vreme favorabilă pentru toți cei care vor participa la serviciul de închinare din aer liber. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Conducerea Bisericii Baptiste Betel Mediaș

Postează un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.