Nu există comentarii încă

Târnăvioara – 26 feb. 2017

Târnăvioara – 26.02.2017

Omul interior şi adevărata lui nevoie

Biserica Creştină Baptistă din Târnăvioara adună o comunitate mică de oameni inimoşi ce vor să-L cunoască pe Dumnezeu, oameni ce se confruntă, pe lângă toate cele din viaţa de zi cu zi, cu numărul mic de oameni credincioşi din localitate. Asta însă nu-i împiedică să se adune, să se închine împreună, să cânte spre slava Celui ce le-a oferit darul vieţii veşnice, părtăşia cu Domnul Cristos. Ziua de 26 februarie 2017 a fost o zi însorită, zi în care ne-am bucurat să fim împreună şi să-i cunoaştem mai bine. În cele ce urmează vă prezentăm câteva momente ale timpului de închinare şi cel de apropiere de Cuvântul Sfânt.

Creştinul, copilul lui Dumnezeu, are drag de părtăşie cu Dumnezeu şi cu ceilalţi copii ai Săi. Fiecare zi pe care o trăim este o nouă oportunitate pentru a vedea ajutorului Creatorului în vieţile noastre. Adevărul poate fi spus uneori şi cu duritate, dar îndemnul lui Dumnezeu pentru noi este să nu uităm dragostea (conf. Psalm 15). Privind la istoria poporului evreu, putem observa similitudini între încăpăţânarea lor şi a noastră, între necredinţa lor şi a noastră, între nerăbdarea lor şi a noastră.

Mândria este pricina de bază pentru care a venit pieirea împăratului Nebucadnetar (Daniel cap. 4). O privire atentă în viaţa acestui împărat va descoperi numeroasele realizări pe plan economic şi militar, dar şi eşecul cauzat de o părere prea înaltă despre sine. Trebuie să privim în viaţa noastră pentru a descoperi pe ce anume ne bazăm în viaţa de zi cu zi. Scriptura ne îndeamnă să ne centrăm viaţa pe legătura cu Dumnezeu. Cel ce ne-a creat ştie cel mai bine cum suntem alcătuiţi, El cunoaşte cel mai bine nevoile noastre cele mai profunde.

Deşi poţi avea realizări deosebite în viaţa ta cotidiană, este posibil să falimentezi în lucrurile dorite de Dumnezeu, dacă îţi întorci privirile de la Cel care este adevărata sursa a succesului tău.

 

Postează un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.