Nu există comentarii încă

Comunicat Cadouri pentru Copiii din Oltenia

Anul acesta a fost marcat de pandemia prin care trecem și din pricina aceasta mulți sunt descurajați, unii sunt speriați iar alții dezorientați [nu știu încotro să se îndrepte]. În mijlocul acestei situații avem oportunitatea de a transmite copiilor din Oltenia că Dumnezeu îi iubește , că Dumnezeu nu i-a uitat și că Dumnezeu îi prețuiește nespus de mult pe fiecare dintre ei.

Când pregătești un cadou pentru copiii din Oltenia, ne dai oportunitatea să le facem o bucurie în Numele Domnului Isus. Imaginează-ți numai emoția, speranța, fiorul și încântarea pe care o va avea fiecare copil în timp ce-și va deschide cadoul! E ceva incredibil și atât de frumos să poți să aduci bucurie în inima unui copilaș de Sărbătorile acestea.

Dacă dorești să faci parte și tu din proiectul acesta, acum e momentul. Dorim să strângem toate cadourile la Biserică până în data de 13 Dec[duminica aceasta], de aceea în fiecare zi din săptămâna aceasta, în intervalul 09.00-12.00 va fi cineva la biserică care va putea prelua cadoul tău pentru copiii din Oltenia. Pentru cei care nu aveți posibilitatea să vă deplasați la biserică, putem să vă preluăm noi cadoul dacă ne contactați la nr. 0740231646 [Sofica Comșa] . De asemenea dacă aveți nevoie de cutii goale pentru cadouri, vă rugăm să ne contactați la același nr de telefon și vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Nu uitați să vă rugați pentru copiii care vor primi aceste cadouri și să precizați pe fiecare cutie pentru cine e cadoul [băiețel/fetiță și vârsta]. Vă mulțumim că ne sunteți alături.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Postează un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.